Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Spirit Luckys lykkelige hjem 9475

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 857,-
Få igjen på lager
SKU
06183-82
   

Kom og besøk Luckys lykkelige hjem i det ville vesten. Når Lucky reiser fra storbyen til Miradero, lurer hun på om hun noen gang kommer til å føle seg hjemme der, men dette koselige huset blir raskt et trygt arnested. I det komplett innredede kjøkkenet holder tante Cora på å lage kveldsmat, og bordet er pent dekket. Mens Lucky prøver å få henne til å fortelle om de ville eventyrene sine, er tante Cora mer opptatt av å lære Lucky gode manerer og mane henne til forsiktighet. Farlige eskapader er ikke noe for en dannet ung dame! Før hun går på skolen, ser Lucky innom Spirit, og gleder seg til alt det spennende de skal finne på. Lucky, faren og tanten kan dekorere og innrede de store rommene i overetasjen etter ønske og humør.

Innhold:

  • Hus med tårn
  • 2 PLAYMOBIL-figurer
  • Hest
  • Møbler
  • Tilbehør
Detaljer:
  • Mål: L39 x B34 x H48 cm
  • Alder: fra 4 år
Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.
Produktdetaljer
Modell9475
EAN4008789094759
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.