Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil SuperSet Prinsesseball 70008

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
01192-13
   

Velkommen til prinsesseball. Alt er festlig dekorert for en kongelig fest.

Prinsessen har tatt på sin fineste kjole for å feire dagen og stråler med kronen på hodet. Prinsen sitter fortsatt ved bordet, men dansegulvet er snart klart for dans. Prinseparet kan festes på dansegulvet og danse i en sirkel med vevet.

Dette praktiske SuperSet fra Playmobil inneholder en komplett liten spillscene med to Playmobil figurer, bord, stoler, dansegulv og mange andre tilbehør.

Inneholder:

  • 1 prinsesse og prins-figur
  • 1 fugl, 1 sommerfugl, roterende dansegulv
  • Blomsterkrans og 1 tre
  • 1 bord, 2 stoler, 1 lysestake, 2 tallerkener, 2 drikkekopper, 2 kopper, 2 skjeer, 2 kniver, 2 gafler
  • 1 fuglerede, 1 krage og 2 kroner
Detaljer:
  • Størrelse: 32.5 x 18 x 13.5 cm (L x B x H)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Model70008
EAN4008789700087
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.