Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil The Movie Rex Dasher med fallskjerm 70070

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
05195-333
   

Dette lekesettet gir deg kjekke Rex Dasher med fallskjerm. Klar til å hoppe ut i nye eventyr på leting etter Marlas lillebror Charlie. Playmobil The Movie er den første animerte filmen inspirert av Playmobils fantasifulle verden, og tar seerne med på en episk, morsom og uforglemmelig opplevelse. Møt Marla, Charlie, Del, Rex og mange flere nye venner.

Marla må ut på hennes liv eventyr når hun skal finne lillebroren Charlie som har forvunnet inn i Playmobils magiske univers. På sin reise gjennom ukjente verdener treffer Marla spennende, nye venner – Den rappkjefta food-truck sjåføren Del, den kjekke agenten Rex Dasher, en merkelig robot, en ekstravagant gudmor, og mange flere karakterer. Gjennom den fantastisk animerte filmen innser Marla og Charlie at du kan få til hva som helst, så lenge du tror på deg selv.

Gjenskap filmens høydepunkter med dette morsomme lekesettet fra Playmobil, eller lag dine helt nye eventyr!

Innhold:

  • Fallskjerm
  • Figuren Rex
  • Dasher

Detaljer:

  • Mål fallskjerm: 48 cm i diameter
  • Antall deler: 5
  • Alder: fra 5 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70070
EAN4008789700704
MerkePlaymobil
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.