Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Country traktor med vanntank - 70367

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 311,-
Få igjen på lager
SKU
06202-25
   

Den flittige bonden er utrettelig i arbeid og tar seg av dyrene sine, åkrene og utstyret. Dyrene på beitet må ha drikkevann i dag også. Først fyller bonden friskt vann i tankene til lastetraktoren, så kjører han til kubeitet. Når han kommer til jordet, stormer de to kalvene glade mot ham. Bonden fyller vann i en skål og gir kalvene noe å drikke. Deretter tar han på seg hanskene sine og legger ut frisk halm. Nå er kalvene i alle fall fornøyd, men dagen er lang og det er mye å gjøre.

  • Vannbeholderen kan fylles med vann.
  • Vannbeholderen kan tømmes ved å fylle vannet over i drikkeskålene.

Lekesettet består av:

  • 1 PLAYMOBIL-figur
  • 1 kalver
  • 1 lastetraktor med påfyllbar vanntank
  • Drikkeskåler, halmballer, høygaffel
  • Og annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 46 
  • Mål: 33 x 10 x 10,5 cm

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70367
EAN4008789703675
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.