Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Utrykningskjøretøy med sirene 70050

-23%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
23%
Kampanjepris 300,- Vår lavpris: 392,- Du sparer: 92.-
På lager
SKU
01192-21
   

Legen er klar til å bruke den nye utrykningsbilen sin. Nødnummeret har mottatt et anrop, legen slår på sirene og er på vei til ulykkesstedet. I bagasjen finner du alt dere trenger for å utføre god førstehjelp som EKG, intravenøst og medisinkoffert. På taket av bilen er det festet sirene med blinkende lys.

Inneholder:

  • Utrykningskjøretøy
  • EKG
  • Intravenøsstang
  • Lys- og lydmodul figur

Detaljer:

  • Mål: 34,8 x 18,7 x 9 cm
  • Alder: fra 3 år
  • Batteribehov: 1 x AAA
  • Inneholder: 41 deler

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70050
EAN4008789700506
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.