Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Utrykningsmotorsykkel 70051

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
01192-22
   

Det har vært en ulykke, men det er vanskelig å komme frem med ambulansen. Fortvil ikke, motorsykkelen er klar til utrykning og den kommer frem. Fest medisinkofferten til motorsykkelen, skru på blinkende lys og du er klar til å kjøre. Redningsgruppen fra Playmobil er alltid klar for nye oppdrag, og med motorsykkelen kommer de frem overalt.

Inneholder:

  • Motorsykkel
  • 1 Figur
  • Medisinkoffert
  • Blinkende lys (batteri følger med)

Detaljer:

  • Mål: 14,2 x 14,2 x 6,6 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Inneholder: 18 deler

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70051
EAN4008789700513
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.