Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Volkswagen T1 campingbil 70176

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 447,-
Medlemspris 387,-
På lager
SKU
03217-70
   

Den ikoniske campingbilen fra Volkswagen er perfekt for spennende opplevelsesturer. Den er utstyrt med et sitteområde, minikjøkken, plass til soling og rikelig med lagringsplass. I flere tiår har denne campingbilen vært elsket av generasjoner, og utallige eventyrlystne mennesker har reist rundt i verden på disse fire hjulene. Playmobil-versjonen av den klassiske campingbilen er utstyrt med mange av de ikoniske detaljene, som V-formet frontparti med rød og hvit fargefordeling og rød VW logo, todelt frontrute, avrundet tak og avtakbart takstativ. Det autentiske interiøret blir synlig når taket åpnes, med det typiske 60-talls rutemønsteret på sittebenkene som også kan gjøres om til en seng. Sidedørene er utstyrt med ekstra benke- og hylleplass, som kommer godt med den lille kjøkkenkroken som er utstyrt med vask og kjøleskap, samt et nedfellbart bord mellom sittebenkene. Sett deg inn i bilen, kjør av sted og nyt friheten!

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • 1 Volkswagen campingbil med avtakbart tak
  • Diverse reiseutstyr som kart og kamera
  • Andre flotte deler

Detaljer:

  • Antall deler: 74
  • Detaljrikt interiør med nedfellbare møbler
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70176
EAN4008789701763
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.