Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun Zoo Flodhest med baby 70354

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 148,-
Få igjen på lager
SKU
01202-125
   

Etter elefanten er flodhesten det tyngste landpattedyret. De store dyrene oppholder seg helst i nærheten av vann. Enten sover de hele dagen, eller så ligger de og driver i vannet. Flodhestmammaen gjesper med stor, åpen munn og dykker deretter under igjen.

Inneholder:

  • Lekesettet består av en flodhest med baby. Begge dyrene flyter i vann.

Detaljer:

  • Antall deler: 2 deler
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70354
EAN4008789703545
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.