Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun Zoo Min store opplevelsesdyrehage 70341

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 637,-
Få igjen på lager
SKU
01202-122
   

En utflukt til dyrehagen er alltid en opplevelse. Se sjeldne dyrearter på nært hold og lær mye nytt. Det er en fornøyelse for både liten og stor. I denne opplevelsesdyrehagen har alle dyrene ekstra mye plass og lever i tilrettelagte og store innhegninger. For besøkende er det en hevet trebro som dyrene kan observeres spesielt godt fra i deres habitat. Pingvinene har det moro med å klatre opp trinnene og så suse ned issklien igjen. I naboinnhegningen se babysjiraffen på de morsomme tingene mens hun henter litt mat fra bøtta. I gavebutikken ved inngangen får du ikke bare kjøpt drikke og godteri, men naturligvis også et kart over dyrehagen og informasjon om fôringstidene. Denne dagen i dyrehagen blir nok uforglemmelig.

Lekesettet består av:

  • 6 PLAYMOBIL-figurer
  • 6pingviner, 2 sjiraffer, 1 pelikan, 1 sommerfugl, 1 muldvarp, 1 mus og 4 sild
  • 1 trebro for besøkende
  • 1 gavebutikk med mye tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 213 deler
  • Mål: 68 x 30 x 16 cm (L x D x H)
  • Alder: fra 4 år

Andre dyrearter for utvidelse av dyrehagen er tilgjengelige separat. I opplevelsesdyreparken bor dyrene i sine tilpassede, romslige innhegninger. Besøkende kan få se dyrene på nært hold ved å ta oppdagelsesstien gjennom parken. Ved inngangen kan man kjøpe suvenirer, drikke, godteri og et kart. Oppdagelsesstien kan utvides med settene #70343 Løver i innhengning og #70348 Tilleggssett til opplevelsesdyrepark. Flere dyrearter selges separat.

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70341
EAN4008789703415
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.