Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus Basic educational - 4000 byggeklosser og 12 baseplater - ekstra stort sett også til skole og barnehage

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Vår lavpris: 1 495,-
Få igjen på lager
SKU
02202-120
   

Dette ekstra store settet fra Plus-Plus består av hele 4000 byggeklosser og baseplater. Plus-Plus educational passer for dem som ønsker ekstra mange byggeklosser å velge blant. Det er også det perfekte settet for barnehage, skole, SFO, AKS og lignende.

Dette settet består av 3600 byggeklosser i basic farger, det følger også med en instruksjonbok som viser hvordan du kan bygge en rekke konstruksjoner. Byggeklossene og instruksjonsheftet kommer i en praktisk oppbevaringsboks, som lukkes med klemmer slik at lokket holder seg lukket både under oppbevaring og når boksen flyttes på. Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, krativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • 3600 Plus Plus BIG byggeklosser i basic farger
  • 12 baseplater
  • Oppbevaringsboks
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål klosser: Hver del måler 20mm x 12mm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell3388
EAN5710409102773
MerkePlus Plus
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.