Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus BIG Basic Value Pack med 100 byggeklosser og byggeplate

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
10202-3
   

Plus Plus BIG Basic Value Pack inneholder 100 store byggeklosser og passer perfekt for små hender og større ideer.

Denne Plus Plus BIG Basic pakken inneholder 100 store byggeklosser i fargene rød, blå, grønn, gul, oransje, lilla, sort og hvit, samt en byggeplate. Byggeklossene er større enn de vanlige Plus Plus byggeklossene, og passer derfor perfekt til de yngste barna. Dette settet bringer med seg endeløs, morsom lek for barn som er i ferd med å utvikle sine motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, mønstre og sortering. Alt mikset med lek og kreativitet.

Plus-Plus er et morsomt interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ, og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Ekstra store Plus-Plus byggeklosser
  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og ftalat-fri

Inneholder:

  • 100 byggeklosser
  • 1 byggeplate
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: Hver del måler 50 x 30 mm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell3210
EAN5710409201162
MerkePlus Plus
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.