Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus BIG pastel value pack med 70 byggeklosser og byggeplate

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Vår lavpris: 310,-
På lager
SKU
10202-2
   

Plus Plus BIG size passer perfekt for små hender eller større ideer. Plus Plus BIG Pastell value pack inneholder 70 store byggeklosser i fargene rosa, lilla, hvit, lysblå, lysegrønn og gul. Dette settet bringer med seg endeløs, morsom lek for barn som er i ferd med å utvikle sine motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, mønstre og sortering. Alt mikset med lek og kreativitet.

Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, krativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • 70 byggeklosser
  • 1 byggeplate
  • Metallkoffert
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: Hver del måler 50 mm x 30 mm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell3419
EAN5710409201155
MerkePlus Plus
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.