Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus BIG basic robot byggesett - 50 byggeklosser

-11%

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

11%
Kampanjepris 155,- Vår lavpris: 175,- Du sparer: 20,-
Få igjen på lager
SKU
21419
   

Barna elsker byggeklosser, og klossene fra Plus Plus kommer med et unikt design. Dette settet fra Plus Plus BIG inneholder 50 store blokker i forskjellige farger, som du kan bruke til å bygge roboter eller andre former etter fantasien din. Plus Plus Big size-klossene er spesielt designet for små hender.

Dette settet bringer med seg endeløs, morsom lek for barn som er i ferd med å utvikle sine motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, mønstre og sortering. Alt mikset med lek og kreativitet. Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

 • Designet og produsert i Danmark
 • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

 • 50 Plus Plus basic byggeklosser
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: Hver del måler 50 mm x 30 mm
 • Alder: fra 1 år
  Produktdetaljer
  Modell3215
  EAN5710409200455
  MerkePlus Plus
  Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.