Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus MINI 760 biter - Bondegård

-28%

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen.Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

28%
Kampanjepris 212,- 294,- Du sparer: 82,-
Få igjen på lager
SKU
06193-09
   

Plus Plus Basic Bondegårdsett er en eske med 760 Plus Plus klosser, 2 byggeplater og instruksjoner som viser deg hvordan du kan bygge forskjellige modeller med bondegårdstema.

Inneholder:

  • 760 Plus Plus Mini klosser
  • 2 byggeplater
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 5 - 12 år
Produktdetaljer
Modell3809
EAN5710409104340
MerkePlus Plus
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.