Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus MINI 760 brikker og 2 plater - Politi

-25%

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen.Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

25%
Kampanjepris 221,- 294,- Du sparer: 73,-
Få igjen på lager
SKU
06193-08
   

Barna elsker byggeklosser, og klossene fra Plus Plus kommer med et unikt design. Dette settet fra Plus Plus inneholder 760 brikker i mini. Brikkene kommer i forskjellige farger. I dette byggesettet får du et politi inspirert tema. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Bygger du en politibil eller en landingsplass for politi-helikopteret først? Uansett er dette byggesettet utrolig morsomt og det utfordrer kreativiteten, konsentrasjonen og nøyaktigheten til barna.

Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Nå kan du bygge de fine figurene som er avbildet på esken. Veiledning følger med.

Inneholder:

  • 760 brikker
  • 2 x byggeplater

Detaljer: 

  • Materiale: Ftalat-fritt materiale
  • Alder: fra 5 år

Plus-Plus byggeklossen er del av et interaktivt konstruksjonssystem som kan settes sammen  til ulike 2D og 3D figurer og former. Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Plus Plus Mini er pedagogiske byggeklosser, som passer for barn fra 5 år.

Produktdetaljer
Modell3762
EAN5710409102919
MerkePlus Plus
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.