Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus Basic byggesett anleggskjøretøy - 360 byggeklosser

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 155,-
Få igjen på lager
SKU
23501
   

Plus Plus passer perfekt for små hender og store ideer. Plus Plus basic byggesett anleggskjøretøy med 360 basic fargede Plus Plus byggeklosser som gir timesvis med morsom byggelek.

Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, krativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

 • Designet og produsert i Danmark
 • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

 • 360 Plus Plus basicfargede byggeklosser
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: Hver del måler 20mm x 12mm
 • Alder: fra 5 år
  Produktdetaljer
  Modell3728
  EAN5710409101622
  MerkePlus Plus
  Alder5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
  Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.