Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus Ocean builders byggesett - 70 byggeklosser og baseplate

-29%

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

29%
Kampanjepris 60,- Vår lavpris: 85,- Du sparer: 25,-
På lager
SKU
02202-109
   

Utvid dine byggemuligheter med Plus Plus baseplate. Denne holdbare plattformen kan brukes til å bygge en scene eller mye annet. Fest flere byggeplater sammen og du kan flette sammen flere historier og scener. Baseplaten er kompatibel med alle Plus-Plus byggeklosser av regular størrelse.

Dette settet bringer med seg endeløs, morsom lek for barn som er i ferd med å utvikle sine motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, mønstre og sortering. Alt mikset med lek og kreativitet. Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet.

Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • 70 Plus Plus byggeklosser
  • 1 baseplate
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: Hver kloss måler 20mm x 12mm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell3841
EAN5710409104982
MerkePlus Plus
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.