Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus Pastel regnbueslott - 760 byggeklosser

-12%

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

12%
Kampanjepris 242,- Vår lavpris: 275,- Du sparer: 33,-
På lager
SKU
02202-105
   

I dette regnbueslottet kan barna bygge sitt eget regnbue-univers med slottstårn, regnbuer, hester med vinger, til og med en enhjørning.

Plus-Plus byggesettet inneholder hele 760 byggeklosser, samt 2 baseplater og instruksjoner. Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, krativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • 760 Plus Plus byggeklosser
  • 2 baseplater
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: Hver kloss måler 20mm x 12mm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell3775
EAN5710409103527
MerkePlus Plus
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.