Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus Pastell - 760 byggeklosser - Regnbueslott og enhjørning

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 294,-
Få igjen på lager
SKU
05193-18
   

Barna elsker byggeklosser, og klossene fra Plus Plus kommer med et unikt design. Dette settet fra Plus Plus inneholder 2 byggeplater og 760 klosser i forskjellige farger, som du kan bruke til å bygge. Bygg ditt regnbueslott og la enhjørningene beite på gresset på utsiden.

Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Nå kan du bygge de fine figurene som er avbildet på esken. Veiledning følger med.

Inneholder:

  • 760 brikker
  • 2 byggeplater

Detaljer:

  • Pastellfarger
  • Materiale: Ftalat-fritt materiale
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell2-733
EAN5710409103527
MerkePlus Plus
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.