Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus Pastell educational - 3600 byggeklosser og oppbevaringsboks - ekstra stort sett også til skole og barnehage

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Vår lavpris: 1065,-
På lager
SKU
02202-119
   

Dette ekstra store settet fra Plus-Plus består av hele 3600 byggeklosser. Plus-Plus educational passer for dem som ønsker ekstra mange byggeklosser å velge blant. Det er også det perfekte settet for barnehage, skole, SFO, AKS og lignende.

Dette settet består av 3600 byggeklosser i pastell-farger, det følger også med en instruksjonbok som viser hvordan du kan bygge en rekke konstruksjoner. Byggeklossene og instruksjonsheftet kommer i en praktisk oppbevaringsboks, som lukkes med klemmer slik at lokket holder seg lukket både under oppbevaring og når boksen flyttes på. Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, krativitet, fokus og tålmodighet.

Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • 3600 Plus Plus byggeklosser i pastell-farger
  • Oppbevaringsboks
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: Hver del måler 20mm x 12mm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell3377
EAN5710409101103
MerkePlus Plus
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.