Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus zoo byggesett - 4 tubes og 1 byggeplate - 100 byggeklosser

-39%

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen.Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

39%
Kampanjepris 175,- 285,- Du sparer: 110,-
På lager
SKU
02212-82
   

Dette Plus-Plus byggesettet inneholder 100 byggeklosser fordelt på 4 forskjellige dyr, flamingo, tiger, panda og lama i tillegg til en byggeplate. Alt i et resirkulerbart og reisevennlig rør for oppbevaring og som er praktisk ved transport. Produktet er naturligvis kompatibelt med alle andre Plus-Plus-produkter. Ikke egnet til barn under 3 år.

Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • 100 byggeklosser
  • 1 byggeplate

Detaljer:

  • Mål: Hver del måler 20mm x 12mm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell7267
EAN5710409105705
MerkePlus Plus
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.