Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Hoopa V Box - eske med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 317,-
På lager
SKU
05217-93
   

Tilfør litt magiske og mytiske evner til Pokemonsamlingen din med denne Hoopa V esken med blant annet 1 promo glinsekort og 4 boosterpakker. Med sine mytiske krefter og sterke armer står Hoopa V klar for å sjonglere ringene sine i din favør, gå gjennom hyperspace og finne sitt sted i samlingen din! Denne lilla Pokemon skiller seg ut med sine mange armer og mange kraftfulle angrep, og med denne Pokemon TCG: Hoopa V boksen kan du både spille med og stille ut Pokemonen. Finn Pokemonkortstokken din og bruk Hoopa der du vil gjøre et kraftfult inntrykk, og tilfør litt magi i ditt neste trekk.

Inneholder: 

  • 1 glinsekort Hoopa V
  • 1 stort promokort Hoopa V
  • 4 boosterpakker
  • Kode til Pokémon TCG Online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80910
EAN820650809101
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.