Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon sengesett i bomull 140 x 200 cm - norsk størrelse

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. 

Vår lavpris: 375,-
På lager
SKU
07206-90
   

Ingenting er bedre enn å legge seg i nyoppredd seng med sengetøy i deilig, kløfri bomull etter en lang dag. Selv aktive Pokemon-trenere og eventyrere trenger å sove og lade batteriene.

Dette sengesettet har to forskjellige motiv. På en side er det stort motiv av hodene til de tre Pokemon-ene Bulbasaur, Squitle og Charmander, samt Pikachu. Puta har Pikachu i hel-figur. På den andre siden er samme motiv bare i mindre variant og med flere. 

  • Sengesett i bomull med Pokemon-trykk.

Innhold:

  • 1 x Dynetrekk
  • 1 x Putetrekk

Detaljer:

  • Mål:
    • Dynetrekk: 140 x 200 cm
    • Putetrekk: 50 x 70 cm
  • Materiale: 100% Bomull
Produktdetaljer
ModellPOK246
EAN5710348076234
MerkePokemon

LEGO-nyhetene fra mars i salg nå!

Se marsnyhetene fra LEGO her!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.