Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Adventskalender 2022 - med 16 stk 5 cm høye Pokemon-figurer og 8 tilbehør

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 477,-
På lager
SKU
04226-50
   

Feire adventssesongen med Pokémon adventskalender. Denne julekalenderen består av 16 kampfigurer på 5 cm og 8 tilbehør. Her har du en julepreget Pokémon-gave hver dag mot jul. Lek med dine nye figurer eller tilbehør og vis fram settet i sin helhet ut året. 

Inneholder:

  • Pokemon adventskalender 2022
  • 16 Pokemon figurer
  • 8 tilbehør

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 5 cm (H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW2689
EAN191726426028
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.