Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon ryggsekk 20 liter med framlomme - blå med Pikachu - 44 cm

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 334,-
På lager
SKU
04216-96
   

En tøff ryggsekk til både skole og fritidsturer, med motiv av den elektriske Pokémon-en Pikachu. Sekkens stropper kan justeres slik at du kan tilpasse den til barnet, og har en ekstra lomme foran. En ryggsekk som er perfekt som skolesekk eller førskolesekk til små og store Pokemon-fans.

Inneholder:

  • 1 Pokemon ryggsekk

Detaljer:

  • Mål: 30 x 16 x 44 cm
  • Volum: 20 liter
  • Materiale: Polyester
  • Farge: Blå med Pikachu
Produktdetaljer
Modell061209002L
EAN5701359796549
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.