Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon Battle Feature Figure - 11 og 5 cm høye Pokemon figurer - Ash og Pikachu

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 190,-
Utsolgt
SKU
12216-40

Dra ut på eventyr med Ash Ketchum og Pikachu med dette Pokemon™ Battle Feature Figure™ figursettet. Gjør deg klar til å kjempe i episke turneringer og gjenoppleve store øyeblikk fra Pokémon-serien sammen med dine favorittfigurer med autentiske detaljer og dynamiske action-positurer.

Ash er hovedkarakteren i den populære serien om de rare monstrene, og hans bestevenn og partner er den søte, elektriske Pokémon Pikachu. Dette settet inneholder skalerte versjoner av duoen, med autentiske detaljer og unik mekanisme som lar Ash sende Pikachu i kamp! Et must for Pokemon-fans fra 4 år og oppover.

  • Pokemon Battle Feature Figures - Ash og Pikachu
  • 11 cm Ash-figur og Pikachu kampfigur på 5 cm
  • Dynamisk kampkast-mekanisme

Inneholder:

  • 1 Pokemon-trener Ash figur
  • 1 Pokemon Pikachu figur

Detaljer:

  • Mål figurer: 11 og 5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW2473
EAN191726406914
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.