Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Battle Feature Figure Charizard - 11 cm høy figur

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 190,-
Utsolgt
SKU
10226-7

Velg ild-Pokémon Charizard, med flere bevegelige punkter og ledd, og en ild-missil utskyter fra munnen. Denne actionfiguren på 11 cm er laget både for lek og utstilling. Designet med autentiske detaljer ser den ut som den har flydd direkte ut fra animasjonsserien Pokémon! Tilføy Deluxe Action Charizard til ditt Pokemon-team. Gotta catch 'em all™.

Inneholder:

  • Pokémon Battle Feature Figure - Charizard
  • Ild-missil tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 11,4 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell95132-8
EAN0889933951326
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.