Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon Battle Feature Figure Mewtwo - 11 cm høy

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 186,-
Utsolgt
SKU
06216-112

Gjør deg klar til noen av de mest action-fylte Pokémon-slagene du noen gang har sett! Dette fantastiske utvalget av 11 cm skalerte figurer har autentiske detaljer og unike dynamiske mekanismer.

Du kan kaste deg inn i et Pokémon-slag med den 11 cm store Mewtwo-figuren. Gå til angrep med den mektige Mewtwo.

Inneholder:

  • Pokemon Mewtwo figur med tilbehør

Detaljer:

  • Mål figur: ca 11 cm høy
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!
Produktdetaljer
Modell95134
EAN0889933951340
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.