Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Battle Figure 2 pack - Bulbasaur og Pikachu - 5 cm

-25%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

25%
Kampanjepris 90,- 120,- Du sparer: 30,-
Utsolgt
SKU
06216-100

Pokemon Battle Figure 2-Pack består av to små, men mektige Pokémon-favoritter, Bulbasaur og Pikachu, som er 5 cm høye - klare for skikkelige eventyr. Så gjør deg klar til å kjempe episke turneringer med dette settet, med elektrisitet og gress som dine krefter. Gjenopplev store øyeblikk fra Pokémon-showet sammen med dine favorittfigurer med autentiske detaljer og dynamiske action-stillinger.

Inneholder:

  • 1 Bulbasaur
  • 1 Pikachu

Detaljer:

  • Mål figurer: 5 cm høye
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!
Produktdetaljer
ModellPKW0132
EAN191726381815
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.