Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Battle Figure 6 pack - 6 Pokemon figurer Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Eevee og Jigglypuff - 5 cm

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
06216-110
   

Pokémon-figurer klare for action! Dine figurene er klare for kamp med realistiske bevegelser slik at du kan gjenskape noen av dine favorittbevegelser! Denne multi-pakken med kampfigurer inneholder hele 6 Pokémon-figurer, der hver av figurene er ca 5 cm høye. Figurene Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Eevee og Jigglypuff er detaljert utformet, og ser ut som de er tatt rett ut i fra Pokemon animated-serien. Det perfekte settet med Pokemon-figurer til alle Pokemon fans! Gotta catch 'em all™!

Inneholder:

  • Bulbasaur
  • Charmander
  • Squirtle
  • Pikachu
  • Eevee
  • Jigglypuff

Detaljer:

  • Mål figurer: 5 cm høye
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW2470
EAN0191726406884
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.