Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Battle figure Multi pack figursett - 8 Pokemon-figurer på 5 og 8 cm

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 358,-
Utsolgt
SKU
02212-72

Bring Pokémon-verden inn i den virkelige verden med dette figursettet som består av hele 8 Pokemon-figurer. I dette settet finner du 8 detaljert utformede Pokemon-figurer på rundt 5 cm og 8 cm høye. De 2 figurene på 8 cm er artikulerte, med bevegelige ledd. 

Kast deg inn i kampen med nye Pokemon kampfigurer ved din side. Gjenopplev favoritt-øyeblikk og vinn og motstanderen. Utvid ditt Pokémon-team med denne 8-pakningen, og kom et skritt nærmere tittelen Pokemon-mester. Gotta Catch ‘Em All™!

Inneholder:

  • Espeon og Umbreon
  • Bulbasaur, Charmander, Squirtle
  • Pikachu, Eevee, Mimikyu

Detaljer:

  • Mål: figurene er ca. 5 og 8 cm høye
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW0184
EAN0191726382331
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.