Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Pokemon Battle Figure Multi pack - 10 Pokemon figurer - 5 og 11 cm

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 437,-
Utsolgt
SKU
12216-43

Utvid din Pokémon™-verden med 10-pack med 9 forskjellige Pokemon-figurer på 5 cm og en dynamisk poserende Garchomp på 11 cm! Kast deg inn i kampen med ti Pokemon-er ved din side. Gjenopplev dine favoritt Pokémon-øyeblikk med figurene og knus enhver motstander på din vei.

Utvid Pokémon-teamet ditt med denne 10-pakningen og kom et skritt nærmere tittelen Pokemon-mester. Gotta Catch ‘Em All™!

Inneholder:

  • Garchomp
  • Bulbasaur, Charmander, Squirtle
  • Pikachu, Eevee, Cubone
  • Scorbunny, Wooloo, Rioulu

Detaljer:

  • Mål: ca. 5 og 11 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW2567
EAN191726412717
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.