Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Charge Attack Pikachu - elektronisk bamse med lys og lyd

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 493,-
På lager
SKU
06216-97
   

Pikachu Charge attack er klar for handling. Denne elektroniske bamsen forestiller den søte, elektriske Pokemon Pikachu. Bamsen har autentiske bevegelser og detaljer, og er god og myk. Med mer enn 20 bevegelser og lyder, som bevegelig hode og armer, denne bamsen vil glede store og små Pokemon-fans. Press ned Pikachu sin arm og se han hoppe. Hale og kinn vil lyse opp og hode vil bevege seg mens han lager søte Pikachu-lyder.

  • Pokemon Charge Attack Pikachu
  • Elektronisk bamse med lysende hale og kinn
  • Med over 20 lyder og bevegelser
  • Velg mellom to lekemodus: Charge Attack og Pleie

Inneholder:

  • 1 Pokemon Charge Attack Pikachu bamse

Detaljer:

  • Mål bamse: ca. 28 cm (H)
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (demo-batteri inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW2365
EAN0191726399421
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.