Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Clip N Go Belt Set - figur og poke ball - Growlithe

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 346,-
Få igjen på lager
SKU
06202-148
   

Med den fantastiske settet Pokémon Poké Ball Clip ‘N’ Go Belt Growlithe er du klar for kamp når som helst og hvor som helst! Hvert sett består av én 5 cm skalert Growlithe-figur, én Poké Ball, én Timer ball, samt ett justerbar Clip ‘N’ Go-beltet som kan bære opptil 6 Poké Balls (andre Poké Balls selges separat).

Velg Growlithe-settet for øvelseseventyr av episke proporsjoner! Passer til andre 5cm kampfigurer også (selges separat)! Det er det perfekte tillegget til din Pokémon-verden. Gotta Catch ‘Em All™!

Inneholder:

  • Timer ball
  • Poke ball
  • Growlithe

Detaljer:

  • Mål: Figuren er ca 5 cm høy
  • Alder: Egnet for 4 år og oppover
  • Andre Poké Ball selges separat
Produktdetaljer
Modell98006
EAN889933980067
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.