Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon Clip N Go belte med Pikachu figur, Poké Ball og Luxury Ball

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
12216-36
   

Med det fantastiske Pokémon™ Clip 'N' Go™ Poké Ball Belt Set er du klar for kamp når som helst og hvor som helst! Dette settet består av en 5 cm skalert Pikachu-figur, en Luxury ball og en Poké Ball, samt ett justerbart Clip ‘N’ Go-belte som kan bære opptil 6 Poké Balls (andre Poké Balls selges separat).

Velg dette beltesettet for øvelseseventyr av episke proporsjoner med Pikachu! Ballene passer til andre 5 cm kampfigurer også (selges separat)! Det er det perfekte tillegget til din Pokémon-verden. Fest, bær og kjemp. Gotta Catch ‘Em All™!

Inneholder:

  • 1 justerbart belte
  • 1 Poké Ball
  • 1 Luxury Ball
  • 1 Pikachu #8 figur

Detaljer:

  • Mål figur: ca 5 cm
  • Alder: fra 4 år

MERK: Andre Poké Balls, figurer og sett selges separat

Produktdetaljer
ModellPKW0232
EAN0191726382812
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.