Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Clip N Go figursett - Pikachu og Premier Ball

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 158,-
Utsolgt
SKU
06216-118

Ta med deg Pokémon-kampen hvor enn du går! Setteet med Clip ‘N’ Go består av én Premier Ball og én 5 cm Pikachu Pokémon figur. Når du har festet din Poké Ball til beltet eller Clip ‘N’ Go Poké Belt (selges separat) er du klar for ditt neste fantastiske øvelseseventyr hjemme eller på farten. Det er bare å åpne luken og slippe ut figurene inni.

Egnet for alle typer 5 cm kampfigurer (selges separat)! Velg mellom flere figurer og baller, og ta dem med i ditt Pokémon-team!

Inneholder:

  • Pikachu
  • Premier Ball

Detaljer:

  • Mål figur: 5 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!

Merk: Pokemon Clip N Go belte selges separat.

Produktdetaljer
ModellPKW0151
EAN191726382003
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.