Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Electronic My Partner Eevee - min elektroniske Eevee - interaktiv figur med over 50 interaksjoner

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
06202-149
   

Lek med Eevee som aldri før! My Partner Eevees 3 berøringssensorer gjør at du og Eevee kan kommunisere på nye og morsomme måter. Aktiver mer enn 50 forskjellige kombinasjoner som får My Partner Eevee til å våkne til liv ved at armene og ørene hennes bever seg, kinnene og halen begynner å lyse og hun spiller av ikoniske Eevee-lydeffekter og -ansiktsuttrykk!

My Partner Eevees 2 spillmoduser gjør at du kan overføre spenningen ved å være en Pokémon-trener til virkelighetens verden!

Inneholder:

  • Interaktiv Pokemon Eevee figur

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44 (følger med)
  • Alder: fra 4 år

Gotta Catch ‘Em All!

Produktdetaljer
ModellPKW0031
EAN191726376828
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.