Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Feature Figures - Blastoise - 11 cm høy

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 190,-
På lager
SKU
02212-50
   

Gjør deg klar til noen av de mest action-fylte Pokémon-slagene du noen gang har sett! Dette fantastiske utvalget av 11 cm skalerte figurer har autentiske detaljer og unike dynamiske mekanismer. Du kan kaste deg inn i et Pokémon-slag med den 11 cm store Blastoise-figuren. Blastoise er en av de mest populære av Pokemons, og er en utviklende form av Squirtle. Blastoise har et hardt skal på ryggen, og han skyter ut vannkanoner. Press ned halen og se han åpne munnen mens han avfyrer sine missiler.

Gå til angrep med Blastoise.

Inneholder:

  • Blastoise feature figur

Detaljer:

  • Mål: Figuren er ca 11 cm høy
  • Alder: fra 4 år

Gotta Catch ‘Em All™!

Produktdetaljer
Modell97666
EAN889933976664
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.