Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Legendary Figure 18 cm - Rillaboom

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
06216-98
   

Den 18 cm høye Pokemon Rillaboom figuren er her, og den er klar for kamp! Med autentiske detaljer og seks dynamiske stillinger er den klar til å slippe kreftene løs. Ved å tromme på en spesiell trestubbe tiltrekker Rillaboom kreftene sine og stubbens røtter blir med i kamp.

Legg Rillaboom til teamet ditt, eller kjemp sammen med andre Pokemon-figurer for å gjenskape dine favorittkamper. Rillaboom-figuren er detaljert utformet og har flere bevegelige deler.

Inneholder:

  • 1 Pokémon Legendary Figure - Rillaboom
  • 1 trestubbe-tromme

Detaljer:

  • Mål: ca. 18 cm høy
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW0182
EAN0191726382317
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.