Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokémon malebok - 24 sider

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
02216-33
   

Her får du en malebok full av Pokémons. Finn frem alle fargeblyanter og tusjer, og ha det gøy med å fargelegge Pikachu og andre små og store Pokemon-er! Maleboken er heftet og består av 24 sider med flotte illustrasjoner av dine favorittdyr.

Innhold:

  • 1 Pokémon malebok

Detaljer:

  • Mål: 29,7 x 21 x 0,3 cm (HxBxD)
  • Antall sider: 24
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell124170
EAN7031651241705
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.