Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon matboks og drikkeflaske

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 87,-
På lager
SKU
03225-44
   

Pokemon matboks og drikkeflaske ypperlig for alle fans. Matboksen og drikkeflasken passer perfekt til skolemat, niste på tur eller trening, og settet tar liten plass i sekken. Flasken rommer 420 ml drikke og matboksen har et praktisk lokk med klikk-lås. Begge deler er laget i BPA fri plastikk.

Inneholder:

  • Pokemon matboks
  • Pokemon drikkeflaske

Detaljer:

  • Volum drikkeflaske: 420 ml
  • Alder: fra 3 år

Merk: tåler ikke oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn

Produktdetaljer
Modell08073
EAN8412497080731
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.