Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Mega Construx - bygg din egen Pokemon Tyranitar 15 cm - med 396 byggeklosser

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 376,-
På lager
SKU
02217-161
   

Bygg din egen Pokemon Tyranitar med Mega Construx byggesett med 396 klosser.

Bygg deg klar til Pokemon-kamp med dette Tyranitar Mega Construx byggesettet. Denne Pokémonen kan stilles i ulike kampklare posisjoner, er ca. 15 cm høy og er av typen Rock- og Dark Pokémon. Tyranitar er grønn med pigger på ryggen og er ekstremt sterk. Han tar gjerne en kamp mot en av sine fiender, og tar ikke skade av angrep selv.

  • Bygg en Tyrantar figur på ca. 15 cm
  • Med angrepsdetaljer
  • Bevegelige deler for kule poseringer

Mega Construx gir en bygg-og-lek opplevelse som hjelper med å utvikle kreativitet og problemløsningsferdigheter. Mega Construx-brikkene er kompatible med hverandre for enda flere muligheter og kreativ byggeglede!

Inneholder:

  • Tyranitar byggesett
  • instruksjoner

Detaljer:

  • Mål ferdigbygget: ca. 15 cm
  • Antall deler: 396
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellGMD32
EAN887961852240
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.