Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Mew bamse - 60 cm

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 694,-
Få igjen på lager
SKU
06216-137
   

Denne myke bamsen forestiller den mystiske, søte Pokemon Mew, og måler hele 60 cm høyden! Med realistiske detaljer passer den perfekt for alle Pokemon fans. Med realistiske detaljer passer den perfekt for alle Pokemon fans fra 2 år og oppover, som ønsker en litt større kosebamse for de litt større, gode klemmene.

Din favoritt-Pokémon venter på deg!

Inneholder:

  • Pokemon bamse - Mew

Detaljer:

  • Mål: ca 60 cm høy
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
ModellPKW0098
EANTBA
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.