Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon My Partner Pikachu - min elektroniske Pikachu - interaktiv med over 100 interaksjoner

-29%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

29%
Kampanjepris 195,- Vår lavpris: 275,- Du sparer: 80,-
På lager
SKU
09195-56
   

Denne interaktive Pokemon figuren av Pikachu har 19 ulike reaksjoner og humør. Ørene til Pikachu beveger seg i tre forskjellige hastigheter.  Kinnene hans blusser opp når han er oppglødd, og halen lyser også opp med LED lys. Armene til Pikachu kan bevege seg opp og ned i tre forskjellige hastigheter.

Denne morsomme figuren av Pikachu har tre sensorer som aktiveres ved berøring. Kil den på magen og du får en morsom reaksjon, klapp den på hodet eller nesen og du vil også her få reaksjoner. Pikachu kan enten bli trent eller du ha den i discovery modus og oppdage nye ting. Pikachu har over 100 ulike interaksjoner og morsom lyd og lys.

Lek med Pikachu i 2 ulike moduser; treningsmodus eller oppdagelses modus. Pikachu mestrer over 100 ulike interaksjoner, nå er det bare opp til deg å få han til å reagere.

Innhold:

  • Pokemon Pikachu interaktiv figur

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44 batterier (inkludert)
  • Mål: L16,5 x B7 x H20 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell97759
EAN889933977593
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.