Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Pikachu spillmatte til byttekort

-42%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
42%
Kampanjepris 135,- Vår lavpris: 232,- Du sparer: 97.-
På lager
SKU
05192-73
   

Gjør din neste spillkveld ekstra morsom med denne offisielle Pokemon Trading game spillmatten med Pikachu design. Laget med premium stoff-topp for å forhindre skader på kortene mens du spiller. Med målene 60 x 34 cm passer den også som en oversized musematte. Underlaget har antiskli slik at den ikke flytter på seg.

Detaljer:

  • Mål: 60 x 34 cm
Produktdetaljer
ModellULT15103
EAN074427151034
MerkePokemon
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.