Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Pikachu bamse #3 - 20 cm

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
12216-37
   

Denna 20 cm høye, kjempemyke Pokémon Pikachu kosebamsen er i perfekt størrelse til å ha med seg overalt! Forestill dere egne eventyr. Med realistiske detaljer passer den for alle Pokemon fans eller barn som ønsker seg en nye, søt bamse til samlingen sin. Din favoritt-Pokémon venter på deg!

Den elektriske Pokemon Pikachu er trener Ash sin gode følgesvenn i den populære franchisen.

Inneholder:

  • Pokémon bamse - Pikachu

Detaljer:

  • Mål: ca. 20 cm (H)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell95245
EAN889933952453
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.