Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Portfolio 4-P Pikachu Full View

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 85,-
På lager
SKU
05182-32
   

Hold orden på alle dine samlekort og holde dem i god stand med PRO-samlerperm med 4 lommer. Samle byttekortene i lommer med åpning på siden som gjør at kortene ikke falle ut. Mappen har en elastisk stropp som holder dekselet lukket når du ikke ser på din fantastiske kortsamling.

  • Portfolio har plass til 80 kort totalt.

Anbefalt alder: 3+

Produktdetaljer
Modell89433
EAN074427894337
MerkePokemon
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.