Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Select Battle Figure Pikachu - 25-års jubileumsfigur - sølv

-25%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

25%
Kampanjepris 88,50 118,- Du sparer: 29,-
På lager
SKU
06216-114
   

Feire Pokémon sitt 25-års jubileum med en stilig Pokemon Select Battle Pikachu-figur i sølv! Den sølvfargede figuren måler 7,5 cm og vil ta seg spesielt godt ut til utstilling. Perfekt for Pokémon-samlere og -fans.

Inneholder: 

  • 1 Pokemon Select Battle figure - Pikachu

Detaljer:

  • Mål figur: 7,5 cm (H)
  • Farge: sølv
  • Alder: fra 4 år

Eventyret om de rare, små monstrene startet i 1996 som "Pocket Monsters" som etter hvert ble forkortet til det vi i dag kjenner som Pokémon. Pokemon har siden vist seg å bli blant de mest selgende media-franchisene gjennom tidende. Pokemon-franchisen, som startet som video-spill har utvidet til å inkludere leker, kortspill, film- og tv-serier, bøker, tegneserie, musikk og til og med en egen temapark. 

Produktdetaljer
ModellPKW2394
EAN191726402497
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.