Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Sword and Shield sengesett i bomull 140x200 cm - norsk størrelse

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 366,-
På lager
SKU
03216-26
   

Det blir en glede å legge seg med dette tøffe Pokemon-sengesettet. Drøm deg avgårde på spennende eventyr, over land og strand. Dra på evig jakt etter disse rare dyrene, og kjemp nervepirrende kamper. Klarer du fange alle?

Dynetrekket har motiv av Pokemon Pikachu, samt starter-Pokemons fra Galar-regionen Grookey, Scorbunny og Sobble på blå bakgrunn. Baksiden av dynetrekket er blått med omriss av disse fire. Puta har Pikachu og Scorbunny.

Innhold:

  • 1 Pokemon Sengesett 140 x 200 cm

Detaljer:

  • Mål:
    • Dynetrekk: 140 x 200 cm
    • Pute: 50 x 70 cm
  • Motiv: Pokemon
  • Materiale: 100% Bomull
Produktdetaljer
Modell54144
EAN5710348078849
MerkePokemon
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.