Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: 3.5 Champion's Path Dubwoll V Box - gaveeske med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 392,-
På lager
SKU
08202-14
   

I Champions Path vil trenere ha den unike evnen til å kunne "gjenskape" reisen gjennom Galar-regionen i Pokemon TCG ved å samle på forskjellige pinner med Gym-logoer, samt foliekort som representerer hver gym-leders partner-Pokemon. Dette ligner på det man opplever i Pokemon Sword and Shield spillet. 

Trenerne vil kunne oppdage Venusaur, Lucario og Incineroar som nye Pokemon V, i tillegg til Gigantamax Pokemon som Drednaw Vmax og Alcremie Vmax.

Pokemon TCG: 3.5 Champion's Path Dubwoll V Box gaveeske inneholder:

  • 1 foliert promokort
  • 1 stort kort
  • 4 Pokemon boosterpakker med til sammen 40 byttekort
  • Et kodekort for Pokemon Trading card game online
Produktdetaljer
ModellPOK80773
EAN820650807732
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.